Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Elingsbo Kosmetik & Utbildning AB

- Makeup, Style & Beauty

Stil-analysen

baserar sig på kundens egen kroppsbyggnad, längd, former, proportioner, färgskala och personlighetstyp mm.

För att kunna ge en seriös och komplett rådgivning, som kunden har nytta av oavsett rådande mode, krävs det att man mäter upp kunden korrekt och att man har kunskap att använda måttagningen på rätt sätt.

Att analysera med sitt eget "ögonmått" och personlig smak kan ge en bra kortsiktig rådgivning men har inget långtidsvärde för kunden!

En riktig rådgivning ger kunden förståelse för sitt val av stil, snitt, kombinationer, färger, accessoirer mm. Och den kan naturligtvis även ge "problemlösare" för att lyfta fram hennes positiva sidor och dölja eventuella "skavanker".

• Komplett utbildning i personlig stil-rådgivning enligt alla de tre vedertagna stilsystemen; form(mjuk-rak-oval), bokstavstyp och stil/personlighet.

• Vi går igenom formlära och proportioner och konsten att "lura ögat" med hjälp av färger, mönster, delningar, accessarer och blickfång.

• Den personliga stilen baseras på kundens egna förutsättningar och vi går därför igenom korrekt måttagning och hur vi analyserar kundens proportioner.

• Kursen innefattar även problemlösningar för våra kunder oavsett om hon upplever sig vara för kort/lång, smal/bred, platt/bystig...

Stil varar för evigt, det är bara modet som ändrar sig!

Coco Channel

Vår Stilanalys-utbildning är SEYF-godkänd.

Seyf emblem för godkända utbildningar. Vårt medlemsnummer är 92011282 Kursledare och utbildningsansvarig är Leena Elingsbo - frisör,

stylist och makeupartist med många års erfarenhet i branchen.

Utbildar Makeup-artister och stylister sedan 1996.

Hon var även en av de första i Sverige som gjorde "stylingar"

i TV för både män och kvinnor med Café Falun i början av 90-talet.